IR-Hub

Industrial Reality Hub organiseert eerste editie ’Industrial Reality 2019’

Op donderdag 14 maart vindt de eerste editie van ’Industrial Reality’ in The Gallery in Enschede plaats. Tijdens dit event lanceren we de Industrial Reality Hub, waarbij het landelijke Smart Industry programma de Fieldlab status uitreikt.

Industrial Reality Hub

Nieuwste ontwikkelingen AR/VR

Het event richt zich op bedrijven en organisaties die interesse hebben in innovatieve oplossingen op het gebied van AR/VR. Microsoft zal, als één van de sprekers, presenteren hoe zij de toekomst van Mixed Reality zien en toelichten welke potentie dit biedt aan bedrijven op het gebied van productiviteit en klanttevredenheid. Daarnaast zijn er interactieve sessies, waarin we de stand van de techniek, praktijkcases en een vooruitblik in de toekomst laten zien. Thema’s zijn new business models, virtual factory en future skills. Er worden diverse demonstraties van industriële toepassingen van AR/VR verzorgd.

Officiële erkenning als Fieldlab status

Aan het begin van het event zal de Industrial Reality Hub de officiële erkenning als Fieldlab in ontvangst nemen. De Fieldlab status is een nationale erkenning voor samenwerking op het gebied van innovatie en biedt organisaties praktijkomgevingen waarin bedrijven en kennisinstellingen doelgericht Smart Industry oplossingen ontwikkelen, testen en implementeren alsmede een omgeving waarin mensen deze oplossingen leren toe te passen. De Industrial Reality Hub versterkt deze verbindingen met onderzoek en ontwikkeling op het thema: Virtual en Augmented Reality.

Doelgroep

Dit event is speciaal voor managers en senior specialisten die op zoek zijn naar kennis, meerwaarde of partners om AR/VR en gerelateerde technologieën binnen hun bedrijf de komende jaren op de kaart te zetten. Meer informatie en het programma zijn te vinden op www.industrialrealityhub.com/events. De organisatie behoudt zich het recht voor om de aanmeldingen selectief te behandelen. Het event is gratis toegankelijk.

Over Industrial Reality Hub

Wij zijn de Europese digitale innovatie hub voor industrieel toegepaste Augmented en Virtual Reality die samenwerking en innovatie tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen stimuleert. Dit resulteert in business, kennis en faciliteiten van wereldklasse. De Industrial Reality Hub is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven Controllab, OVsoftware, SeriousVR, Recreate, Twinsense360, The Virtual Dutch Men, Benchmark Electronics, Demcon-Nymus3D en het VR Lab van de Universiteit Twente, onder aanvoering van Oost NL. Samen bieden deze partners alle technologische competenties die nodig zijn voor de volgende fase van AR/VR.

Tijdens het event Industrial Reality 2019, op donderdag 14 maart, worden drie sessies parallel gehouden. Deze sessies worden herhaald om de bezoekers de gelegenheid te geven een tweede sessie te bezoeken. In de pauzes is er gelegenheid om verschillende AR/VR toepassingen zelf te ervaren op de stand van de Hub leden.

Programma

12:30 inloop

13:00 Launch Industrial Reality Hub

13:30 Uitreiking Fieldlab status

14:00 Gastspreker (Martin Tirion, Microsoft)

14:30 Pauze

15:00 Interactieve parallelsessies

15:30 Pauze

16:00 Interactieve parallelsessies

16:30 Afsluiting

16:45 Borrel

Parallelsessie

De parallelsessies beginnen om 15:00 uur. U kunt uit drie sessies kiezen. Om 16:00 uur worden de sessies herhaald om u de gelegenheid te geven een tweede sessie bij te wonen.

New Business Models

In deze parallelsessie laten we zien hoe AR/VR nieuwe business gaat ondersteunen en mogelijk maken.

Virtual Industry

Deze parallelsessie laat de verschillende mogelijkheden zien die AR/VR bieden tijdens de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het gebruik van industriële producten.

Future Skills

Deze parallelsessie laat de verschillende mogelijkheden zien die AR/VR gaat bieden voor het opleiden, trainen en ondersteunen van mensen.

Meer informatie:

Christian Kleijn

E-mail: info [at] industrialrealityhub [dot] com

Mobile: +31 (0)85 773 18 72

www.industrialrealityhub.nl