IR-Hub

Artikel in link Magazine over industrial heality hub

Link Magazine heeft in een speciale uitgave over Oost-Nederland aandacht voor het Industrial Realitiy Hub, onder de titel 'Slim 'gereedschap' voor communicatie mens en machine.'

Programma Industrial Reality 2019

"​​Enabling Sensible Industry through AR/VR." Dat is het klinkende motto van de Industrial Reality Hub die half december gelanceerd werd. Binnen de hub werken 10 bedrijven en kennisinstellingen samen om de mogelijkheden van Augmented en Virtual Reality te verkennen en in de praktijk toe te passen.

Schrijft link Magazine over de IR-hub. Vorige maand trad High Tech sensorenbedrijf Xsens toe als nieuwe partner, voor onder meer Artificial Intelligence-toepassingen in de industrie. 

Dit jaar is er een vol programma voor de hub. Niet alleen worden er regionale en Europese projecten uitgevoerd en ontwikkeld, ook wordt de internationale exposure vormgegeven met het Oost NL programma GO4EXPORT. Op 14 maart is eerst het landelijke launch event, waarbij het Smart Industry programma de Fieldlab-status officieel uitreikt. In april is de IR Hub aanwezig op de Hannover Messe in hal 8 op de Holland High Tech / FME stand. Daarnaast is de Hub aanwezig via het World Trade Center Twente op de Parijse beurs "Laval Virtual".

Lees de publicatie over de Industrial Reality Hub in de link magazine special over Oost-Nederland.